Synes du det er kjedelig å være inne? Du vil heller være ute og ha det gøy? Da burde du bli med i speideren. Eventyrene og alt det morsomme er jo ute.

Meld din interesse her!

Hva er speiding?
Speiding er friluftsliv året rundt og opplevelser sammen med andre. Speiding er samarbeid om oppgaver og er vennskap som oppstår og utvikles underveis – også på tvers av landegrenser. For speiding foregår over hele verden og er en internasjonal, ideell bevegelse med 38 millioner medlemmer i mer enn 150 land. Speiding handler om å engasjere seg for andre enn seg selv, både for dem du har rundt deg og for mennesker du ikke kjenner.

Det er ikke lett med få ord å fortelle hva speiding er. Du kan være speider nesten hele livet, og i løpet av speidertiden gjør du naturligvis masse forskjellig. Men sentralt i det å være speider i Norge står friluftsliv, vennskap, samarbeid og opplevelser.

Slik blir du speider

1. Eiksmarka Speidergruppe starter hver høst en ulveflokk med barn som starter i 3. klasse. I løpet av 2 år får ulvungene, med foreldre som ledere, lov til å boltre seg og utforske naturen og å lære hvordan man kan klare seg litt mer selv. Oppstart av ny flokk skjer hvert år ved skolestart.

Dersom barnet ditt er eldre enn 3. klasse er det absolutt ikke for sent å bli speider. Vi tar imot nye medlemmer året rundt. Ta kontakt, så finner vi en patrulje som passer.

Dersom du har et barn som kan være interessert i å bli speider, send en e-post til gl@1eiksmarka.no.

PS. Ta gjerne en titt på nettsidene til Norges Speiderforbund, der finner du enda mer om å bli speider.