Hyttesjefen kan kontaktes på lomma@1eiksmarka.no 

Lomma får nytt tak

Gammel takpapp fjernet, materieler fraktet oppp med helikopter. (klikk bilde for mere bilder)

Mye er blitt gjort de siste årene på speiderhytta vår Lomma, og hytta er stort sett i god stand MEN, som hyttefut har jeg de siste årene gått og kikket på takene som stadig blir i dårligere forfatning.

En tak-komité ble opprettet i fjor og har forberedt takprosjektet. Arbeidet startet i august i år, og skal fullføres utover høsten 2009 .

Les mer

Reserverte Lommahelger

Skal dere på Lomma må dere reservere helg hos hyttesjefen. Se navn, adresse og telefonnr på hyttesjefen under Kontakt oss. lomma@1eiksmarka.no

Opptatte helger kan du se på gruppens møteplan kllikk her.

Les mer

Leie av speiderhytta

I tillegg til roverlag, tropp, patruljer og ulvunger, er det mulighet for familiene til gruppens medlemmer å bruke hytta de helgene det ikke er speiderarrangement der. Kontakt hyttesjefen.

Les mer

Råd og tips for Lomma-tur

Huskeliste og tips for Lomma-tur, Rapportskjema for alle som drar på tur til Lomma.

Les mer

Hvordan komme til Lomma ? - turbeskrivelse

Med sykkel sykler du over Haga golfbane eller Øverland og opp til Mellom. Sett fra deg sykkelen her og følg blåmerket sti til Fiskelaustjern. Følg stien videre litt nord for tjernet og ta av sti opp til venstre. Lomma ligger på høyden overfor tjernet, like bak Nadderuds hytte "Maison Hill".

 

Hvis du går, anbefales at du parkerer på toppen av Steinshøgda, vis-a-vis Stein gård. Følg merket sti innover til Fiskelaustjern. Følg stien videre litt nord for tjernet og ta av sti opp til venstre. Lomma ligger på høyden overfor tjernet, like bak Nadderuds hytte "Maison Hill".

 

Kortenste og bratteste sti er fra Lommedalen. Her er det dårlig med parkering. Du må parkere langs villavei. Kjør til Trulsebråtan og til øverst i byggefeltet (sorte like hus). Bred traktorvei herfra og oppover. Når traktorveien deler seg, skal du ta til venstre et par meter, og så en liten sti som går opp mellom de to traktorveiene. Følg denne opp til Lomma.

 

GPS koordinatene finner du på kartet under.

 


Vis større kart

 

Last ned kartbeksrivelse her
LOMMA er hytta vår ved Fiskelaustjern
Speiderhytta vår heter LOMMA og ligger innenfor Steinshøgda like ved Fiskelaustjern. Herfra har vi flott utsikt utover Lommedalen på den ene siden og Bærum og Oslo på den andre.

Hit opp drar patruljene på turer, troppen, ulveflokkene og roverlaget. Hytta betyr mye for utaraktiviteten i gruppen. (Husk: alle som skal opp til Lomma får nøkler og rapportskjema fra hyttefuten.)

Her kan du lese mer om historien bak LOMMA. Har du spørsmål, så kontakt vår hyttefut (Se under Hvem er Hvem).
Les mer